Triggerpoint massage, Neuromassage, Aurareadings
  • Sportmassage

Sportmassage

08/10/2020

Sportmassage:

Bij sportmassage wordt het hele lichaam gemasseerd of alleen die lichaamsdelen, waar de problemen zitten. Er wordt niet enkel naar de klacht gekeken, maar ook naar het hele lichaam. 

De sportmassage is gericht op het beter doen functioneren van alle lichaamsdelen. Door het snel en krachtig masseren van het lichaam gaan het autonome zenuwstelsel en het centrale zenuwstelsel reageren met de Axonreflex, die maakt dat het lichaam beter doorbloed wordt.

Deze massage heeft tot gevolg dat tal van lichamelijke klachten na korte of langere tijd grotendeels of geheel verdwenen zijn. De sportmassage is wel een stevigere massage dan de neuromassage. 

Klachten:

Sportmassage werkt goed tot zeer goed bij nekklachten, schouderklachten, rugklachten, last van de benen (strak gespannen spieren enz.) Sportmassage is echter geen manuele therapie of chiropractie.
De duur van de behandeling is afhankelijk van de aard van de klacht en de tijd dat men de klacht heeft. Als men de klacht al jaren heeft, dan kan deze niet na één behandeling verdwenen zijn.
Vaak blijkt het een zwakke plek te zijn, die toch regelmatig een massage nodig heeft. Meestal duurt een behandeling 45 minuten tot een uur.

Kosten:

Een behandeling kost € 50,-  Er kan niet gepind worden. Er is alleen contante betaling mogelijk.
Het wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha