De EMF Health Card werkt ook perfect op kantoor!

Ruimtelijke Protectie

De HQR Card kan ook in een ruimtelijke opzet worden gebruikt. Dit is een zinvolle methode, daar waar meerdere personen voor langere tijd en een en dezelfde ruimte verblijven bij. op kantoor of werkplekken.
Om een afdoende “dekkingsgraad” te realiseren, zijn hiervoor uiteraard meerdere Cards nodig. Vuistregels hierbij is de effectieve reikwijdte van de Card, waarbij rekening wordt gehouden met een overlap  van 50 cm tussen de onderlinge Cards.

Ruimtelijke EMF protectie kan de leefatmosfeer in de ruimte verbeteren.

Voorbeeld Ruimtelijke EMF Protectie

Cardverdeling in een ruimte van bijna 150 m2. In dit voorbeeld zijn 6 Cards nodig (diameter is 6 meter, met  ong.100 cm overlap.
Cards kunnen, indien gewenst, onzichtbaar in ruimtes worden aangebracht onder diverse voorwerpen, of door Cards met dubbelzijdig plakband onder of achter tafels, banken, kastjes, apparaten enz. te plakken.

EMF locatieprotectie

Een andere benadering is EMF locatieprotectie. Deze methode kan zinvol zijn bij vaste werkplekken. Iedere werkplek, bureau enz wordt voorzien van een Card en biedt lokale bescherming binnen een straal van 3 meter.
EMF locatieprotectie kan natuurlijk ook in een thuissituatie worden overwogen. Denk daarbij ook aan de slaapkamer, waar doorgaans 1/3 van de tijd wordt doorgebracht.

Voorbeeld EMF locatieprotectie

Voordeel (vergeleken met ruimtelijke protectie): doorgaans zijn er minder Cards nodig.

Nadeel (vergeleken met ruimtelijke protectie): geen volledige dekking van de ruimte waarin gewerkt wordt.

Koop de EMF Health Card nu!

Zoals u ziet kunt u uw collega’s ook beschermen met de EMF Health Card.

Als u overtuigd bent, kunt u bij ons de gewenste hoeveelheid EMF Health Cards bestellen.
Wanneer u nog vragen heeft, of advies wilt, neem dan contact met ons op.

Koop nu